Lidt om Tina Fredensborg

Om Tina

Tina har et højt energiniveau. Elsker at være sammen med familie og venner og er meget optaget af, hvordan mennesker har det. Hun er aktiv løber, svinger golfkøllen, cykler mountainbike og dyrker kardio. Både fordi hun nyder det, og fordi det giver energi og overskud

Passion

Hun er passioneret for at få hver enkelt til at tage ansvar for egen livsglæde og livskvalitet.

Hun brænder for at få alle til at turde være tro mod sig selv, og gøre det der føles rigtigt for den enkelte.

Hendes højeste ønske er at alle tør realisere deres drømme. Gøre op med dårlige vaner, uhensigtsmæssige mønstre og trælse tilstande.

Egne erfaringer og brændpunkter

Hun taler både ud fra et professionelt synspunkt og ud fra egen erfaring. Gennem sit eget liv har Tina måttet forholde sig til egen offerrolle, få lagt svære følelsesmæssige oplevelser bag sig og ændre flere uhensigtsmæssige mønstre. Forandringer som både har berørt både privatpersonen Tina, men også hendes karriere som leder og selvstændig.

I dag elsker hun at give andre mulighed for at opleve, hvad følelsesmæssig frihed og mental udvikling giver af øget livsglæde og indre ro.

Med uddannelsen til hynotisør og hypnoterapeut fandt jeg endnu en brik til at hjælpe andre. Det er med stor glæde, jeg oplever, hvordan mennesker opnår hurtigere og vedvarende resultater, og får et bedre liv på kortere tid.

Forbedre dit eget liv og livskvalitet. Bliv hypnotiseret og lev som du ønsker.